26 Mayıs 2011 Perşembe

Tarihte bir 19 Mayıs tatili sonrası.-3-

Hiç hatıra anlatmayı düşünmemiştim aslında. Bu olayı bunca yıl zarfında reelde hiç kimseye anlatmamıştım. Sanalda ise sadece bir sevgilime anlatmıştım. Hani ilk macera, ilk milli olma muhabbetinin bir sonucu olarak.
Çok kısa bazı özetler yazıp seriyi sonlandıracağım.
1- Sonra sessiz sedasız toparlandık. Yağmur durunca yola koyulduk ve ben en az 10 metre önünden yürüyerek köyümüze ulaştık. Hiç konşumadık, hatta yüz yüze bile bakmadık. Ve bir daha da o kadınla hiç görüşmedim.
2- Sevgili  < ="> Sıfır Noktası </> 'nın yorumlarına kısa cevaplarım; a) Hayatımda ilk defa bir kadınla beraber oldum. O yaşıma kadar çok az izlediğim porno filmlerin etkisiyle daha çok şey umuyordum ve bekliyordum. Örneğin; ben geç boşalmayı düşürüken sadece üçüncü sokmada hemen boşaldım. Neyseki dışarı.Ayrıca karşımdaki farklı şekillerde davranacak kadar bilgi sahibi dğeildi. Mesela oral seks'i bilmiyordu sanırım. b) O gün yaşadığım pek çok duygunun ne olduğunu çok sonradan öğrendim. Keza onun yaşadıklarınında. Mesela kadının aşırı ıslanmasına o an hiç bir anlam verememiştim. Durumu ve nedenini yine çok ama çok sonradan öğrenmiştim.3- Tarih boyunca kadın göğüsleri dişiliğin sembolü olmuştur. Hala da öyledir. Hiç bir erkek yoktur ki karşılaştığı bir kadının önce göğüslerine bakmış olmasın.
4- Bir kadına gözünü kırpmadan bakmak o kadın hissetiğinde, ona bir rahatszılık verir. Ama kaçamak bakışlardan hoşlanmayan çok az kadın vardır.

1 yorum:

  1. Kaçamak bakışlardır, küçük flörtleri beraberinde getiren ..

    YanıtlaSil