8 Haziran 2011 Çarşamba

Genç bir kızla sevişme isteği..

Pek çok insan, yani hem kadın-hem erkek, doğal seks yaşantısında, başta eşi olmak üzere yaşına yakın olanlarla daha çok seks yapar. Sanırım bu tür bir beraberliğe ulaşmak daha kolaydır. Olayın duygusal, yani aşk boyutu belli bir zaman sonra çok önem taşımıyor. Daha çok cinsel doyum ve mutluluk ön plandadır. Olayın dar çerçevede sadece seksle sınırlı kalması ve özellikle gizli kalması, her iki cins içinde aslında istenen birşey. Çünkü, genelde boyunca çocukları olan, toplum içinde belli bir yer edinmiş,az çok tanınan bir kişilik vardır. Her adımı ve her hareketi izlenen biri elbetteki çok özel sırlarının saklı kalmasını ister. Bu sırların ifşa olunması durumunda toplumdaki karizmasının çizleceğini bilir.
Bu nedenle çok özel paylaşımlarını, mesela farklı bir kişi ile sevişmek istediğinde ve buna imkan bulduğunda tercihi genelde yaşı ve kariyeri kendisine yakın olan karşı cinstir. Buluşulur, seks yapılır, hoşça vakit geçirilir ve sonra hiç birşey olmamış gibi herkes evine işine gider.
Reel hayatımda pek olmamakla beraber, internet üzerinden tanışıp, buluşup ve cinsellik yaşadığım kadınların tamamına yakını bu özellikte olan bayanlardı. Sadece birisi hemen hemen yarı yşaımdaydı ve zaten onunlada kısa sürdü. laf aramızda tadı hala damağımda;)
İşte sevgili okuyucu, bu tadın hala damağımda olmasının etkisindenmidir nedir. Bahar gelip sonra çok kısa sürede yaz ayına girince her insan gibi benimde hormonlarımdaki hareketlilik dışa vurma noktasına geldi. Benim için reelde çok zor böyle birini bulmak, internetten tanıştıklarım ve konuştuklarım içinde ciddi bir yaklaşımla birşeyler yaşamak mümkün olabilir. Deneyeceğim. Ama şimdilik mailime bir şekilde gelen bazı resimleri buradan paylaşayım. Resimdekiler ecnebi ahalisinden. Ama kızlar hem genç, hem de mini ve hoş tepecikler ile dayanılmaz kıvrımlardan oluşuyorlar.Beğeninize.:)

2 yorum:

  1. Yaşını merak ettim Mutlu ..

    YanıtlaSil
  2. Bazıları harika bazıları iğrenç ya.

    Genç biri konusunda haklısın..insanı geri döndürüyor gibimi oluyor ne..

    YanıtlaSil